Rabu, 12 Oktober 2016

Errk..lama gile rasanye...huhu..

Salam uols ,


Rasa nya hampir 2 bulan setengah  x mengarang ni , actually x ada cer yang menarik nak di update lagi pon sibuk cari kerja baru. Doakan saya dapat kerja yang baru ye kawan2.Sementara ni jadi surirumah sepenuh masa seronok pulak rasanya dok kat umah melayan kerenah si kecik coz setiap masa ada depan mata.

Tapi da terbiasa bekerja since umur 18 tahun tu yang masih gigih mencari kerja seandainya x ada takpe jadi surirumah pon kerja jugak kan hehehe.

Pape pon ikatan sebagai rakan blogger jangan di lupe taw, x semestinya saya x aktif saya x ingat rakan2 semua .Doa dan ingatan tu sentiasa ada.

Ok la Adiosss

Salam Manis Dari MasitaEyta  :)


Selasa, 26 Julai 2016

“Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh”





Afternoon uols ,

Lama x join GiveAway tetiba nak join pulak ...hehehe...untuk syarat2 sile ke

http://spendalusuh.blogspot.my/

Jumaat, 15 Julai 2016

Need a new Job ..please help me...tolong saya ....

Salam Uols , Salam 10 Lebaran ,





Sana sini update pasal raya tapi aku nak update pasal carik keje hehehe :p , stress jugak rasanya bila da 6 tahun bekerja di company yang sama dan terpaksa cari kerja lain , al kisah company nak re size staff dari 100 ke 30 orang , mana la tau kot2 aku terkena kan.

Jadi sekarang da start cari mana2 ada peluang , kalau nak kata sedih tu opcoz la sedih da 6 tahun kot , semua staff da macam adik beradik ,tapi nak buat macam mana kita tak tau apa akan jadi esok hari tol x?

Sekarang ni perbelanjaan x macam dulu , RM 50 da macam RM 5 , sebelum kena buang kena la standby cari kerja masalahnya x banyak adoiii pening arr ....Kalau kt KL ni sorang je yang bekerja memang cedera parah la jawapnya dengan commitment yang banyak huhuu.mintak tolong kawan2 ye kalau ada kerja kosong untuk procurement/purchasing or Admin Executive informed aku ye ... Jasa korang amat2 la dihargai ..


Sebelum terlewat selamat hari raya semua , salam 0-0 ye  :)


Adiosss