Sabtu, 31 Disember 2011

TC ,Kuantan Trip

31 December 2011 -2 January 2012



Trip with bff since 2002 & with housemate ,dorang ikut balik kg aku aja asalnya saje nak makan buah kat kg aku musim buah memang hujung tahun,konon2 nak balik kl hari sabtu sebab ahad mesti jem kan ,x plan pon nak ke Tc.

Last  minute punya idea ni sue punya hal hahah,lepas bayar tol temerloh antara nak masuk simpang ke kuantan & kl sue bg idea jom pi kuantan nak coz kite masih ada cuti lagi,kitaorang pon cakap ok je no problem.So terus shoot pi kuantan.

Sampai kuantan petang dalam kul 2 macam tu ,kitaorang terus pi Tc & nak carik hotel tapi penuh coz malam new year kan ,puas jugak la mencarik hotel sib baik ada guest house ok la satu malam 150 kitaorang amik yang ada dua bilik.150 hengget share 4 orang baru 37.50 hengget ok sesangat.



Ina.Sue kitaorang berkawan since 2002,satu college 
3 of us shima,Ina & aku
budak mental hehehe housemate aku shima dak JB

















Lepas check in kitaorang terus lepak Tc ,bergambo bagai,hehehe,nampak gelap pulak masa ni maybe banyak berjemur kot hahaha.







Malam pon lepak kat Tc tunggu countdown ramai orang siot,kitaorang lepak sampai kul 12.30 je semak ngan budak2 rempit main motor kitaorang balik lepak kat bilik menyembang sampai ke pagi.





selekeh gile sebab x plan nak bercuti ni sume baju basahan sedeey..



Bangun kul 11 sebab tido lambat kan semalam,siap2 check out kul 12 ,sebelum balik siap pose kat depan umah guest house.Kul 1 carik makan kat erea kuatan & kul 2 terus balik KL.



sebelum gerak pose dulu




About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)