Rabu, 26 Jun 2013

Suprise Birthday Party for Me Thanks My Bff

22 June 2013 , 23 June 2013 & 24 June 2013.
 
 

Surprise besday party for me ?? OMG teruje sangad,thanks to lin & hubby abg chem,echam & nizam coz celebrate besday kite,kebetulan besday echam & aku satu hari je beza,aku nye besday 20 june echam pulak 19 june. So lin & nizam sambut kitaorang punya besday sekali.Sayang time ni Oyie & Rill x dapat turun sebab duty malam .

 

Ingat kan sesi karoks macam biasa je rupanya2  celebare besday aku ngan echam yehaaaa,thanks guys terharu sangad tau,sebab kuar macam biasa pi lepak makan pastu kata nak karoks mana la tau coz 20 haribulan dorang da wish besday so ingat xde pape da la kan, x kesah pon kalau x celebrate pada aku wish tu pon da cukup bukan senang nak wat orang ingat kite nye besday kan.

 

Celebrate kat New Way karaoke ss17 Subang sedey kat sini lagu x update banyak lagu cina ,pastu sound system jap2 problem hahaha nasib2  harga lebih kurang Red Box pulak tu tp service hampeh so korang x payah pi New way kat sini ok.Tapi x kesah pon kitaorang bukan nak nyanyi sangat more to menyembang.

Start karoks kul 11 habis kul 1,pastu terus balik sebab esoknye Nizam keje,pape pon thanks guy tuk malam ni.Seyesly appreciate sangat2.


meriah macam2 color hehe
terkezut coz tetiba nizam nak suap kek ,malu kitew :p
 
 

Keesokan harinya surprise dari Ej & Nani pulak,rezeki murah sangat2 besday tahun ni Alhamdulilah,dorang belanja makan kat Victoria Station Ampang.Siap belikan present lagi,thanks uols lurve uols sooo muuuah.Mula2 kata nak makan kat medan selera tanjung alih2 pusing bawak pi Victoria Station ni.Hurm..Berjaya ok korang punya penipuan maks tertipu hahaha.


yehaaa dapat handbang Vincci

Isnin 24 masuk opis dapat present dari management pulak, pastu lunch budak2 department belanja makan buffet kat Hotel d'Palma Ampang, the best ever besday celebration I had for 2013 year.Amiin.




present from management




sedeh cake x sedap macam da lama tp free punya pasal hantam sajalah hahaha

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)