Sabtu, 23 November 2013

Surprised Besday Part for En. Tunang

22 December 2013

Dalam ic en tunang birthday die 19-01 tapi hakikatnye die dilahirkan 14-12 sebab en tunang ni lahir 7 bulan,Aku plan nak wat surprise besday party untuk die, plan ngan member2 cakap saje nak karoks reramai alang2 Shahril turun KL,Rill ni payah nak turun KL coz die kat lumut lagipon duty as army ni payah x tentu die nye schedule ,pape pon thanks rill sanggup turun dari Lumut.

 

Lin & Oyie merupakan orang kuat yang tolong rancang sume ni kalau x ada dorang payah jugak aku nak settle sorang,Oyie bawak Zam & kawan die sorang lagi untuk memeriahkan lagi malam tu ,Lin pulak bawak kawan die Fox ,sore Fox teruje kitaorang ok besh sangad,x rugi import penyanyi hahaha.

 

 

 

Bersama orang kuat 

Aku wat kt Microphone Pandan Indah je ,kebetulan masa ni aku dok kat erea sini ,amik bilik VIP untuk 20 orang satu jam dalam 130 hengget kebetulan aku ada member kad so dapat la discount 30%.Aku amik 3 jam coz kalau amik 1 jam memang x cukup dorang ni sume kaki melalak hahaha.

 

Karoks start kul 10 malam ,kitaorang karoks macam biasa,kul 12 da plan ngan waiter kat situ pasang lagu birthday & hantar cake sayang moment hantar cake x sempat nak snap hahaha.En tunang memang surprise gile masa ni coz die x sangka yang aku plan sume ni die ingatkan karoks je.

 

 

 

Thanks fox sudi datang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muke En Tunang yg teruja nak potong cake hahaha

 

 

Habis sume orang disuap cake malam tu paduhal tu besday die hahaha, en tunag en tunang.

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thanks to Lin yang sponsor cake, design cake bye rill ,ade je idea si rill ni hahaha

 

 

 

 

 Sebelum balik sempat buat photo session hahaha,habis karoks kitaorang mengeteh area rumah Fox kat cheras.Melepak sampai kul 5 pagi .Thanks to all coz sporting sangad malam ni .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 


 

 


 








About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)