Sabtu, 22 Mac 2014

It's Bersanding Time

15-03-2014

Puas aku pujuk die masa  nak bersanding , ikutkan die tak nak malu katanya,mak aku beria2 nak bersanding jadi nak tak nak die terpaksa akur ngan mak aku hehehe..yang ok die x kesah aku nak color apa nak pakai apa die ikut jew sebab die memang x suke buat keputusan, 
Songket Tabur jadi pilihan aku , sebab aku tengok zaman sekarang jarang da pengantin nak pakai songket tabur , aku pilih color hijau sebab color ni je yang naik,other's color maroon & purple tapi entahla aku x minat sebab mata da bekenan ngn color hijau millennium ni.

Family aku dorang pakai color maroon ,family sebelah husband purple


Bersanding jam 12.30 kat kg aku kalau wat bersanding lambat2 memang pengantin je la bersanding sendiri coz tetamu semua da balik hahahaah..meriah memang meriah masa kenduri kawin aku sebab kat kg masa tu kenduri kat rumah aku je,sampai lauk tak cukup hehehe..door gift yang aku buat 880 habis jadi tetamu memang lebih dari tu la sebab mak bajet makanan untuk seribu orang tetamu, Alhamdulillah rezeki kan tetamu datang ramai.

                       Boutique Qaseh ke Qaseh

Aku amik baju pengantin ,nikah ,bertandang & pelamin by Butik Qaseh ke Qaseh kat Temerloh,service bagus owner butik ni husband & wife ,husband die buat photographer tapi aku x amik ngan husband die aku amik ngan kawan aku,decoration pelamin ni Kak Lin punya idea & campur aku jugak punya idea,konsep aku amik tradisional coz aku pakai songket tabur kan.Mula 2 pasang pelamin aku x berkenan coz tirai kat belakang tu x banyak & aku x nak bunga color putih tu aku nak mix color aku complain kata tu bukan yang aku nak Kak Lin terus ubah sanggup datang walaupon da lewat malam,Thanks Kak Lin coz provide a good service .Pada yang berminat boleh contact kak Lin true fb die QasehkeQaseh Temerloh




Make up Session


Seyesly make up ni cantik sangat lain muka aku,kalau berminat nak amik make up ni boley contact akak ni  true FB Norzalilah Daud (Nor` Collection Beauty),services memang terbaik sanggup tunggu sampai habis majlis coz nak jaga make up.Thanks kak Nor.

 



Masa berarak kat pose dulu kat pintu gerbang,punya la panas time ni da la pakai songket kan sabo je la,tapi xpe bukan selalu sekali seumur hidup kan,Insyaallah,amiin.

 



Banner yang di sponsor bff thanks Eda 

 Menepung Tawar

dimulakan ngn ayah aku
habis kena calit hahaha mak melatah time ni
fil menepung tawar
mil menepung tawar
 Makan Beradap






kek di sponsor by anak2 buah




 Photography Session at Pelamin






 Pose with Friends






Thanks bff sue,mia,eda,kak zaty & boy sudi datang 



Thanks boy bff since 2002



Thanks eda buyung2 pon datang jugak


thanks wan,arna,ej & nani



member2 sekolah yang x percaya kitaorang kahwin hahaha




Pose at Bilik Pengantin



shhhhhhhhhh...hehe

pose gedix dari hubby hahaha





Pose with My Family & Hubby Family
hubby family's

niece & nephew

my family's



About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)