Rabu, 16 Julai 2014

Iftar with Travel Buddies & Suprised Birthday Celebration

15 July 2014

Lama gile x melepak ngan travel buddies ni, so kitaorang plan 10 July jom hangout & iftar sesame,kitaorang pegi 2 kereta.Sampai restaurant Nelayan Gombak dalam kul 6 lebih.Puas jugak mencarik restaurant ni coz sebelum ni kan kat Titiwangsa .Rupanya yang kat Titiwangsa tu da tutup.

 

Tempat da di booking awal, so sampai je da dapat meja ,sambil tunggu waktu berbuka menyembang la macam2 topic al-maklumla lama x jumpa,meja kitaorang paling havoc hehehe.Sib baik bulan Ramadhan kalau x rasanya lagi havoc.

 

Buffet nye ok la sedap la jugak , price x sure sebab masa ni Ej & Nani yang belanja katanya sempena besday yang dorang x sempat nak sambut ritu.Alhamdulillah rezeki.

 

Sambil menyembang sambil amik makanan sampai la time berbuka,salute kat Chandra die pon berpuasa moga2 tebukak pintu hati die nak masuk Islam coz die ada bagi tahu kitaorang yang die nak belajar bab agama Islam lagipon kakak ipar die orang melayu,tu yang buat die lagi confident nak belajar bab bab agama Islam ni,Semoga di permudahkan ye Chand.






pose nakal dari arna,yunn& anna hahhaa


Berbuka time biasa la makan2 jugak menyembang2 jugak,makan sampai kul 8 lebih.Kat restaurant ni toilet & surau die ok ,so xde masalah nak solat .Habis makan kul 8 lebih ingatkan nak balik terus rupanya dorang wat surprise celebrate besday aku,for sure la terharu walaupon da lepas kan .Appreciate sangat2 guys luv uols ..muwacssss..





lurve this pic



Rasa nak menangis pon ada tau seyesly happy sangat ,habis celebrate besday kitaorang terus balik coz maising2 penat kan ye la nama pon bulan puasa.Bawak balik cake x sampai sehari da habis coz en husband yang habiskan hahaha.

Thanks guys one again


About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)