Sabtu, 1 Januari 2011


New Thing's




Saje try buat benda baru mengarang hehehe padahal masa sekolah cukup x suke dengan penulisan, sampai sekarang aku x boleh lupa ngn Cikgu Hasmah Mat Nasir, panggil aku pesan ending penulisan jangan letak 'dan lain-lain' guess what esok aku buat "dan sebagainya " hahahaha, Cikgu tu nak marah pon x jadi die tergelak besar hahaha.

Aku memang kira ngam2 kalau 300 patah perkataan 300 patah perkataan la aku tulis, kalau 550 aku kire ngam2 sebab aku x minat langsung menulis2 ni aku bukan minah jiwang nak ada diary2 ni memang x akan ada la.Satu kess yang x ley lupa aku ngan bff masa sekolah nama die Za siap skodeng & curik diary Ain bukan nak buat apa saja nak tau pe la yang minah ni dok tulis hahaha uols jangan buat tau tak baik mencurik baca diary orang tapi tu masa sekolah tengah nakal tu yang menjadi ajaa hehehe :p .To Ain sorry kitaorang x say sorry sampai skang takut ko marah do...hahaha..

Suke sangat ngan blog Cik Epal & Yuyu Zalika coz dorang nye strory best2 blog pon cantik je nak kena belajar ngn someone yang teror blog ni, tapi mampu ke ???

 Sekarang tetiba nak mengarang pulak , x invite sape2 pon nak baca. tapi kalau nak baca & nak komen silekan boleh aku belajar kan, tapi pada yang x suka x payah amik port ok.
Wassalam..

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)