Sabtu, 22 Mac 2014

Our Big Day



14-03-14

The best ever day i had, cheewah speaking london pulak.. macam x percaya jew da jadi bini orang yang klakar nikah ngan member sekolah da la x pernah bertegur sapa time sekolah bercinta pon tidak, itu la namanye jodoh kan , akad nikah jumaat 140314 masa ni tuhan je tahu hati aku macam mana semua perasaan ada, yang paling happy mestila mak , sebab tercapai hajat die nak tengok anak bongsu die kawin.

Akad nikah selepas asar , majlis akad nikah berjalan dengan lancar dan kami selamat dinikahkan oleh tok kadi kampung aku, niat nak mintak ayah aku yang nikahkan tapi kesihatan ayah x menginzinkan,takpe la janji ayah ada kat sisi tok kadi masa tu, Alhamdulilah dengan sekali lafaz aku sah menjadi isteri kepada Roshanizam Bin Karim.

Nak katakan kalut masa nikah ni tak tapi pelik macam mana la boleh lupe nak snap pic ngan 
keluaraga aku, tapi takpa masa bersanding ada hehehe..



Makeup dari Kak Nor 





lain gile muke aku lepas make up ni thanks kak nor untuk make up yang gojes ni 







Saat Diijabkabul




Upacara Membatalkan Air Sembahyang




















Sesi Bergambar as Husband & Wife













Thanks to Bff yang sanggup datang dari KL


Apasal xcited sangat muke en husband masa ni hahaha 

Nani, Ej & Arna Thanks sesgt coz sudi pakai theme yang sama :)


Peace from travel buddies :)



Berpose with Anak2 Buah









semoga hubugan kami kekal hingga jannah,amiin.


About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)