Khamis, 17 September 2015

Ex CIMB Berdetim

15 September 2015




Almost 2 years x melepak sesama ,aku ngan kak zaty selalu la jumpa coz satu opis, ngan kak lin ni lama gile x jumpa,padahal bukan jauh pon hehehe.Kitaorang decide nak melepak kat Penang Village,Great Eastern Mall,Ampang.Kenapa kat sini??? coz tempat ni selesa ,makanan ok harga pon ok.Kalau nak release tension after work memang sesuai sangat coz petang kat sini x crowded if lunch our pax gile kat sini.



My favorite Appetizer kat Penang Village ni Village Wantan & Village Pie Tie memang sedap ,pic Pie Tie xde ye sebab da habis masing2 berebut makan x sempat nak snap coz sedap sangat hahaha,Village Wantan ni pon da separuh sib baik sempat snap, Price 9.90 each for appetizer ni pada aku worth it coz sedap.Tak caya sile cuba.



My favorite menu kat Penang Village ni ,Asam Laksa + Air Jus Kedondong,it's yummy..yang lain pon sedap jugak .After office hour 5.30 aku & kak zaty gerak pi Great Estern Mall, Kak lin da lama sampai, from office kitaorang nak ke GE tu dalam 10 minute je .






Parking kat GE pon murah first our free, second our RM 1, ok la dari parking kat Pavillion ,KLCC & Time Square mampos mahal hahaha.So nak melepak lelama kat sini pon x kesah coz parking murah.


Entrance Penang Village ,nampak calssy kan,sejuk mata memandang.Kire x rugi la lepak kat sini. cantik decoration table ni ada fresh roses lagi,hurm,kalau nak detim berdua ngan orang
tersayang pon sesuai sangat.





Meja pon banyak kat sini ,kalau nak romantic gitu ley dok kat tepi sekali ,boley tengok view kat luar.Lama x jumpa punya pasal x sedar dorang da nak close hehehe,Penang Village ni nye operation hour 11.00AM -10.00PM.
 







Kalau cashier x datang bawak bil sumpah x sedar da kul 10.00PM hahaha,sebelum balik sempat berpicca bersama , mintak tolong adik cashier tu snap kan pic.Last jumpa kak lin 2 tahun lepas 
after ni entahla bila pulak hahaha.





Thanks kak lin coz bagi present tuk my baby Umar. Luv it :)



About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)