Ahad, 9 Jun 2013

AJK Reunion at Melaka 1 & 2 JUNE 2013

MELAKA TRIP WITH BFF SMKKK

Alkisah nak wat reunion kat sekolah tapi entahla macam2 hal ramai yang x dapat nak attend so kitorang ahli AJK decide pi je la ,Kebetulan salah sorang ahli AJK nak ke Melaka 1 June coz ikut rombongan anak die ke Melaka so kitaorang decide pi Melaka je la.

 

Kitaorang stay kat Semantik Homestay , murah pon murah satu malam Rm 200.00 je, parking ley muat 10 kete lagi, rumah ade aircond,astro , bilik ada 5 siap wifi lagi rasa berbaloi sangat2.Tuan umah pon mesra sesangat.

 

Sampai sana tengahri berkumpul kat Aeon Jusco Melaka coz senang nak cari aeon tu then nak beli barang2 tuk wat BBQ malam tu,habis beli barang terus ke homestay. Sampai homestay masing2 berebut bilik macam budak2 hahaha.

 

Petang kul 6 kitaorang da prepare untuk BBQ takut ti lambat pulak kan,kul 8 malam da start acara membako,Malam lagi havoc sebab lagi satu kereta sampai member ni memang gile2 dari sekolah da die ni memang over gile2 nya dia datang lagi gawat la malam tu. Membako sampai ke pagi macam2 topic keluar hehehe.

Next trip Port Dickson tunggu next update ye hehehe..



 SEMANTIK HOUSE MELAKA








BBQ NITE


macam x ada benda lain ko nak main oyie oii hahaa



orang paling terror BBQ katanya hahaha





 POSE BEFORE CHECK OUT 






payah nauu nauu nak kunci grill hahahaa







About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)