Isnin, 14 September 2015

My Best Friend


Nizam @Mr.Hubby


My bf till jannah,insyaAllah,we meet officially on April 2013,engaged on 16 October 2013 & married 14 March 2014,we  close since married masa bertunang always fighting hahaha.Hubby la teman chit chat kat rumah & bila2 masa je nak berteman die selalu ada ,thanks abg for being my best friends .



Ej & Nanie

Kitaorang kenal melalui Conna ,since 2012 till now kitaorang berkawan,selalu hangout sesama,kongsi problem,since aku married jarang da hangout sesama coz aku lebih tumpukan masa ngan family,Tapi kitaorang tetap contact .






Ej ,aku & Nanie





Lin,Oyie ,Echam & Rill


oyie & lin

Kitaorang kenal  since form 1 tahun1997,tapi aku paling rapat ngan lin coz form 4 & 5 kitaorang sekelas ..,Rill ,Echam & Oyie tu lepas habis sekolah baru rapat masa sekolah x sangat coz masing2 ada geng2 sekutu hahaha.


lin,aku,rill,nizam,echam & wife echam,hubby lin tukang snap picture


Boy ,Eda & Sue


 Kitaorang berkawan since 2002 satu collegue, sampai sekarang masih berkawan still contact cuma jarang berjumpa coz masing2 bz sangat katanya hahaha.
 



boy @zizan
sue
Eda


 Kak Zaty

kitaorang kenal since 2009 ,sama2 keja CIMB,kak zaty merupakan boss aku masa kat CIMB dulu,sampai sekarang masih keje satu office tapi kat Sabre formerly known as Abacus.Ni kawan masa susah & senang ,teman nangis teman tumpang bahu,you are the best sis.






Jude @ Noks 


Ni ex housemate aku,kitaorang kenal since 2010 ,aku dok serumah ngan die sampai hujung tahun 2013.bila da kawin aku move out walaupon x dok sama da kitaoramg selalu wassap.Ni teman karoks tau sore noks ni sedap sume lagu boleh bawak & die ni kalakor orang nya..yang paling penting Ibu Kucing hahhaha.

memories raya 2013

sume ni kawan2 yang terbaik untuk aku,yang lain2 tu jangan kecik hati tau kalau x mention nama,korang pon terbaik jugak tapi pic sesama x ada kalau ada ti aku add ye..hehehe..


About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)