Selasa, 22 September 2015

Nephew Wedding

20 September 2015
 
Al-Hafiz's Wedding
 
Kak Long & Abg Long

 

 





Kitaorang gerak dari umah my parents 3 kereta, aku ,kak teh & kak de,konvoi pi umah kak long kat kg awah, gerak dalam kul 10.00 pagi sampai umah along kul 11, breakfast dulu,menyembang bagai,kul 12 tengahri kitaorang gerak pi rumah pengantin perempuan.Konvoi 15 biji kereta.

 


Dari umah kak long ke rumah menantu die ni x jauh sangat lebih kurang 1/2 jam je, tak tau la macam mana arrangement di buat kata bersanding kul 1, kitaorang sampai kul 1 mak andam x datang lagi , sabar je la huhuhu,dah la panas cuaca time ni.

 


Kul 1.30 baru bersanding ,nasib baik x lama sangat pengantin perempuan nak bersiap kalau lambat mamposs da la masing2 ngah kelaparan hahahaha.

 


Sorry apis maksu x sempat nak berpicca bagai ngan apis, sebab maksu x larat kepala pening gile, mybe cuaca panas sangat kot.Pape pon maksu ucapkan selamat pengantin baru , semoga bahagia hingga jannah..amiiin.

 


baik anak ibu x nangis pon
happy wedding apis dari maksu ,paksu & umar


baik anak abah diam je walaupon panas.
umar & the cousin's

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)