Rabu, 28 Oktober 2015

Ali Baba Karaoke

24 October 2015


entrance nak masuk karaoke ni

pose dulu
menunggu giliran nak masuk

the best sister in law ( kak long)



kite soh snap pic kite di bantainye selfie hahahaha

Plan datang dari anak2 buah nak buat sambutan besday untuk mak & abah diaorang ,abang long & kak long ni kakak ipar & abang ipar aku.Kitaorang plan nak celebrate kat KL coz kak long & abg long attend dinner Sime Darby tapi masa x ngam ada je hal nya,Da x pasal2 aku & hubby follow anak buah ke Jb ,Kulai.


Ingat nak buat suprise kedatangan aku & hubby tapi malam tu kak long x nak keluar katanya penat coz baru balik dari KL ,terpaksa la hubby & aku memunculkan diri depan kak long, bila da nampak kitaorang kak long mengalah & bersiap kitaorang gerak dari rumah jam 8.30 pm perjalanan nak ke Ali Baba Karaoke ni ley tahan jugak jauhnya sampai sana dalam kul 9.30 pm.



sebelum masuk bilik karaoke snap dulu


Masuk bilik karaoke jam 10.00 malam,karaoke ni terletak di Giant Tampoi JB, surrounding ok sebab dalam Giant , decoration ala2 arabian gitu,staff dorang pon pakai baju ala2 kurta tu unik la pada aku sebab jarang kot karaoke buat stail arabian ni.Sound system ok,bilik yang kitaorang amik suite room 8-16 orang boleh muat dalam bilik ni,price RM  99.00 untuk 3 jam tapi kitaorang amik 4 jam so add lagi RM 39.90 tuk one our pada aku price ok sesangat.Setiap bilik karaoke dorang letak nama2 artis popular bilik yang kitaorang dapat bilik dato' Khadijah Ibrahim hehehe.



en hubby yang sibuk nak makan hahaha

Kak long & abg long x tau yang anak2 dorang nak buat celebration ni, kul 12 waiter & waitress karaoke ni datang bawak kek & nyanyi lagu birtday kak long & abg long surprise sangat coz ingatkan kitaorang saje2 je ajak karaoke,masing2 melalak x hengat sampai jam 2.10 am , aku & hubby x menyanyi sangat sebab kitaorang dua2 demam & batuk.


kak long & abg long family's

Kul 2.10am keluar dari bilik karaoke masing2 lapar pi makan dulu dalam kul 4 lebih baru sampai rumah.Sampai rumah x cakap banyak sume terus membongkang hahaha.

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)