Khamis, 15 Oktober 2015

Gurl's Day Out




Da lama x hangout sesama,last berdetim ngan Nani & Ej masa aku preggy 6 month ,ngan Arna last jumpa last year masa aku kawin hahaha ngan Ina lagi la lama 2013 kat tasik Titiwangsa berjogging katanya.


Hari ni plan nak lepak sesama, Ej bawak kawan dive die Amy & Wanie, asal plan nak ke bukit cerakah nak berbasikal & nak masuk rumah 4 musim tapi keadaan cuaca x mengizinkan so tukar plan lepak kat Laman Seni seksyen 7 Shah Alam,Janji nak keluar kul 1pm ++ well bila ladies bersiap korang paham2 je la kul 3pm baru bertolak hahahah.


Sampai sana kul 4pm ++ , keadaan cuaca pon x berapa ok hujan renyai2 gitu, tapi sempat jugak bergambar hahaha.



2d art yang ada di lama seni seksyen 7 ni, lukisan2 art ni kat dinding2 shop-lot je  ,cantik lukisan2 ni & kalau terer amik gambar memang gambar nampak  terbaekk,malashnye x ada bumbung kalau hujan memang choii la,kebetulan kitaorang sampai masih hujan jadi xde la berpicca sangat mana yang sempat je la.



Dalam kul 5 masing2 kebuluran tahap dewa, & decide nak makan kat seskyen 2 kunon2 fefeeling nak jadi student.Tapi seyesly food kat sini x sedap yang ok ABC jew, Tapi tekak masing2 kan mybe pada korang sedap tapi pada tekak kitaorang memang x sedap, di sebabkan hujan & kelaparan hantam sajalah, Price memang murah ABC biasa RM 3.00 ,Nasi Goreng Student RM 3.50. Yang lain2 pon below RM 5.00.



Habis makan dalam kul 6.kitaorang terus gerak pi Icty,sampai dalam kul 6 lebih,plan memang nak ke 3d Art gallery so terus beratur amik tiket, Dulu RM 10 skang da RM 15.00 huhuhu,Masa tiada ditetapkan so suka hati nak dok dalam tu bape jam. 3d art gallery ni ada 2 tingkat jew kalau x ramai orang ok la nak berpicca sakan kalau ramai payah gak, kebetulan time kitaorang masuk x ramai ok la senang nak berpose bagai .


About 105++ pic kitaorang kat sini tapi aku attach yang mana aku suke je heheheh, pada aku x membazir masuk sini coz pic2 3d die cantik pada yang suke bergambo macam kitaorang semua ni suka la kan uols tak tau la heheehe.





feeling naik unta ngan Ej hahaha




nak pi Paris x tau bila ..verangan je la hahahaa







Kul 8 malam keluar dari icty pi mengeteh jap & kul 9.30 gerak balik,next detim entah la bila ni planning pon berzaman baru jadi hahaha...
 




About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

4 comments:

  1. Balasan
    1. seronok sngt sbb nak jumpa dorang ni bukan senang hehehe

      Padam
  2. wah seronok nya hangout reramai..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeap fifie seronok coz plan bnyk kali x mnjdi jarang yg mnjadi :p

      Padam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)