Selasa, 6 Oktober 2015

Umar Esqandar Note Book


 
Sekarang.. Bulan 10 2015...
 
Umar da 4 bulan 3 hari da..weeiiiii
 
Eksited nye ibu anak ibu da besar... Sekejap je masa berlalu da 4 bulan..huhuhu..
 
Macam2 ragam da anak ibu  selama 4 bulan ni . Seriously, life become more lively, meaningful sangat!Seronok tak terkata once da menjadi seorang ibu ni kan :) apa2 mesti pk anak hubby jatuh no 2 hahaha,tak baik tau pape pon hubby no 1 ye korang.
 
Now Umar da pandai menyiarap. Tapi sangat malas sebab badan berat mungkin. Ibu risau sangat coz Umar suke suki nak menyiarap time bile takut time ibu tak sedar jew.
Gelak sakan kalau di agah omg ibu x x tahan berjauhan ngn kamu sayang, tak sabar nak tunggu bulan 11 bawak kamu dok ngan ibu kat KL.
 
Kat sini ibu eksited cari gambar2 Umar dari new born sampai 4 bulan ni.


Umar Moments 


4 month 3 days


90 days
80 days
     
70 days
50 days
 
60 days



85 days
75 days

55 days



45 days





















      
20 days





35 days





    
25 days




30 days




15 days
                    
   
14 days
18 days
          
13 days

10 days
11 days
12 days

8 days

7 days
6 days






5 days
4 days
3 days
       

2 day

1 day









 

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)