Khamis, 26 November 2015

kenapa susah sangat nak admit salah??

salam all,

x de apa nak update aku suka join contents jew.Tetiba lak rini nak share satu benda,yang selalunya susah orang nak admit.

'SALAH'

kalau da bersalah admit je la kan & say sorry ..habis cerita ,ni tak..da salah masih nak bertegang urat bagai.Tak paham tol dengan orang macam ni.

Aku pantang sangat da terang2 salah masih x nak admit memang akan makan maki hamun aku la.Orang yang x boleh admit kesalahan diri sendiri ni sebenarnya dia rasa dia je yang betul .Kesimpulannya kita cakap apa pon dia x kan terima jadi tuk settlekan orang macam ni biar kan die dengan perangai die sebab kalau kita nak ubah pon memang x boleh.

or else pegi M.....s je la huhuhu.


Sekian..hiikss... :p

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

8 comments:

  1. Weellll manusia yg hebat tu lah yg akui kesalahan dan boleh meminta maaf.. dan boleh memaafkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betulllll sokong sangat ngn Time Traveller :)

      Padam
  2. Salah...baru-baru ni...bentang proposal depan panel2....siap mengaku salah buat ayat....

    Tips nya....kena rasa tak sempurna selalu....baru senang nak mengaku salah....

    BalasPadam
  3. Betul tu fida..kite kna rasa x sempurna sllu or sllu muhasabah diri kn..

    BalasPadam
  4. sebab ego. susah nk turunkan ego utk jd yg mula2 mntak maaf

    http://najwazahid94.blogspot.my/

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan ego yg melampau ,stress ngn orang cmni huhu..

      Padam
  5. sebenaqnya org macam ni..nak kena bertemu buku dengan ruas dia kot..Meh jumpak fida depan2.,mau kena sound direct terus..Fida ni garang sikit..tak suka memang Fida cakap depan2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboii garang nye fida hehehe..tapi betul apa yang fida cakap tu die lom kena lagi kan..macam eyta memang jenis x layan..

      Padam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)