Rabu, 4 November 2015

Konsert Wing's 30 Tahun

31 October 2015

Ingatkan nak pi konsert May sebab aku minat Mus tapi pk2 balik lagu2 May x de la se besh lagu2 Wings  tanya en hubby which one die prefer May or Wings die cakap Wings so aku pon amik Wings, So aku mintak tolong best friend aku kak zaty book kan ticket kebetulan kitaorang plan nak pi sama2.

Aku dengan hubby gerak pi stadium merdeka kul 5.30 camtu tapi jalan jem nak mampus alih2 patah balik rumah park kereta kat lrt kitaoarang naik lrt sampai masjid jamek amik cab pi stadium merdeka hehehe.

My best friend kat zaty & husband die da tunggu kat stadium merdeka.Sampai stadium dalam kul 7 lebih,time ni cuaca da mendung kalau hujan masak la hahaha.Tapi tol dalam kul 8 je hujan turun selebatnya2 ,orang ramai x berganjak pon kitaorang pon sama setia menanti ,en husband pi carik baju hujan tapi x sempat lencun jugak.



the tickets







Konsert lambat start dalam kul 9 lebih baru dorang sampai time ni hujan lagi,da alang2 lencun kan stay je la nak buat macam mana.Persembahan dimulakan dengan kumpulan Krystal ,my favorite male artist Razlan  adore gile dengan suara dia,Ramai artist malam  yang buat persembahan ,Billa Af,One nation Emcess,lan & the type writter, Ito, Afdlin Shauki,dato Hattan ,Dato M Nasir,Tapi yang paling besh Yassin & Apek hahaha kalako dorang ni.

Dalam Kul 10 lebih jugak Awie baru start keluar , seriously suara awie memang maintain & power ,you are the best awie.Moment yang paling besh Medley 30th years anniversary Wings by Awie,Mus dan Mel. Konsert habis kul 2.30 pagi hahaha hamek kauuu.
Sampai rumah almost 3 something,mandi2 kebabom tido tak hengat punya.Ahad pagi laki bini demam hahahaha. Tapi puas hati sebab ticket Rm 85.00 tapi enjoy dengan dorang punya performance.





WINGS 30 YEARS 


the stage 



pose2 sebelum balik 














kak zaty & husband 


Next konsert kalau ada yang besh for sure kitaorang pi lagi hehehe.



About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)