Jumaat, 6 November 2015

Segmen Kembara Misteri Burung Hantu

segmen kembara misteri burung hantu
Jom Join


Syaratnya mudah je :

1. WAJIB follow blog - rosnordin
2. buat entry mengenai segmen ini tajuk : segmen kembara misteri burung hantu
3. copy banner di atas dan backlinks ke entry ini
4. dah siap sila tinggalkan link entry anda itu di ruangan komen entry ini ye.
5. yang bertuah akan diumumkan pada 15/11/2015

Segmen berlansung selama 7 hari bermula jam 00:00 6/11/2015 hingga jam 00:00 13/11/2015

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

36 comments:

  1. TQ MaitaEyta sudi join segmen kembara misteri burung hantu :)

    BalasPadam
  2. KEMBARA JM DARI http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. thanks..semoga berjaya tuk awak jugak

      Padam
  4. Kunjugan Fiefi dari segmen yang sama!
    Best of luck :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks fiefi :) guud luck untuk awak jugak :)

      Padam
  5. Hi, saya dari segmen yg sama. Sy dah follow blog awak, jemput follow blog sy pulak :) hihi

    http://missdae.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    or click bawah ni senangg hehe :

    Blog Missdae

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi, thanks sudi follow kite,kite da follow awak balik :)

      guud luck tuk kembara burung hantu ni

      Padam
  6. Singgah dari segmen sama. :)
    Good luck!

    BalasPadam
  7. Selamat bersegmen kak :). singgahlah di blog saya hihi Contest Review Lynk.my 2015 tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks dik :) selamat bersegmen jugak ye..ok done ..

      Padam
  8. Kak Sue singgah sini dari segmen yang sama..good luck :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks kak sue sudi singgah..gud luck tuk kak sue jugak :)

      Padam
  9. dari segment yg sama.. gud luck !!

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Ayu :) Gud luck tuk awak jugak :)

      Padam
  10. salam, singgah sini dr segmen yg sama..

    http://arbainanurdin.blogspot.com/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks sudi singgah , gud luck dear :)

      Padam
  11. Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :) all the best ye:D

    http://norshamimi.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Mimie , gud Luck tuk awak jugak ye :)

      Padam
  12. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  13. Hi sis,Amiin.. Thanks sudi singgah :)

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum..dari segmen yang sama..done follow sis! jemput ke blog n follow ^_^ anaummumeow.blogspot.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam, thanks sudi follow . sis da follow balik :)

      Padam
  15. Assalamualaikum..dari segmen yang sama..done follow sis! jemput ke blog n follow ^_^ anaummumeow.blogspot.my

    BalasPadam
  16. Singgah blogwalking ke mari dari segmen yang sama.
    From FAMF Tower

    BalasPadam
  17. Assalam Kak zie singgah sini dari segmen yang sama,done follow awak n good luck :)

    Jom singgah Blog Kak zie -

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslam kak zie :), Thanks sudi singgah & follow , saya da follow kak zie jugak :)

      Padam
  18. Assalamualaikum...semoga berjaya dari segmen yang sama...Dah Follow

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam Fida, guud luck & saya da follow fida jugak :)

      Padam
  19. blogwalking dari segmen yang sama..gudluck
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. guud luck tuk awak jugak sis :) & done follow awak :)

      Padam
  20. singgah dari segmen yang sama :)
    http://kakmenaii.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    BalasPadam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)