Selasa, 29 Disember 2015

3 Day's 2 Nite _ Perak

Assalamualaikum Uols,

Lama x share update diri sendiri hehehe, cuti panjang minggu lepas sempat bercuti ke perak,rumah kakak aku kat Pengkalan TLDM Lumut & anak buah sebelah husband di Teluk Intan.Kebetulan cuti 4 hari jadi adil & saksama 2 hari di Lumut & dua hari di Teluk Intan .

Kali ni bercuti aku & husband bawak mak & ayah aku sekali ,masa aku & husband ke Teluk Intan mak & ayah aku stay kat Lumut , Masa kat rumah kakak aku kitaorang jalan kat town lumut & manjung jew..Ingatkan nak bercuti ke Pulau Pangkor bersama anak2 buah & kakak ipar tapi sayang cuti sekolah kan mana ada kosong kalau x booking huhuhu.

Plan pegi ke Teluk Batik je lah ngan anak2 buah ,sebelum ke Teluk Batik sempat singgah kat Seberang Perak bergambar tepi jalan , ni husband punya idea tengah2 panas bergambar di bendang hahaha..


Tak pernah di buat dak orang bergambo panas2 hahaha,da kena hon bagai tapi ada kitaorang kesah kan.

kegemukan en husband nampak di situ hahaha



Sampai kat Teluk Batik dalam kul 5 petang, ramai nya la orang aku & husband naik bot pusing2 Teluk Batik harga  RM 5.00 seorang untuk 15 minit .Sempat la menyoping  2 3 helai baju untuk anak & diri sendiri.


sempat welfie berdua dlm boat



Macam2 pose dari kitaorang masa kat sini x sah x bergambar kalau dengan anak2 buah belah husband ni .Kakak ipar & abag ipar pon sporting.Aktiviti malam biasa la karoks hehehe.










Sebelum gerak dari Teluk Intan sempat la mengila pose ngan anak2 buah , depan rumah pon jadi katanya ..hahaha..


kakak ipor yang sporting gile hehehe








Keluar dari Teluk Intan kul 10 pagi kitaorang berpecah sebab aku & husband nak ke Lumut dulu ambil mak & ayah aku sebelum balik sempat berpose bagai di Pengakalan TLDM .Kul 1gerak balik Pahang ya ampun jalan jem gile....nasib baik si kecik tak meragam .





About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

2 comments:

  1. Tak pernah g Fida p Teluk Batik...Tak terlintas pun nak p sana...huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni plan nak pi pangkor tak jadi fida tu yang melencong ke teluk batik, x ada yg best pon huhuhu..

      Padam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)