Selasa, 1 Disember 2015

Bukan Senang Nak Buat Orang Sukakan Kite

Selamat Petang Uols,

Nak share sikit pasal entry tu punya tajuk , betulkan? bukan senang nak buat orang sukakan kite tapi rasanya kalau nak buat orang bencikan kite sekejap je kot..hihihi..

Al -Kisah ada la seorang hamba Allah ni,perangai bimboo sesangat suka ambil tahu hal orang sedangkan hal dalam kain sendiri x nak pulak jaga.Dok sibuk 2 cakap belakang ,aku x marah pon die kutuk blog aku die cakap yang blog aku ni entah apa2 la , x menarik la , share resepi pon entah pape, ok fione aku terima pandangan tu sebab memang betul x cantik pon tapi apa yang ada dalam blog ni hak aku jadi suka hati aku la kan nak tulis apa..

Lagipon aku buat blog ni pon saja2 tuk isi masa lapang aku,simpan gambar2 aku, moment2 aku , kalau rasa x menarik or entah pape x payah la follow or tengok tol tak?? ni tengok jugak.Ini namanya kaki bimbooo..sudah la dik noon oii buat kerja2 bimboo ni , baik jaga hal kain sendiri yang da koyak tu yep.. opstt...


Sedih ngan orang macam ni , tapi nak buat macam mana macam tajuk tu x sume orang suka kan kite, tapi rasa x perlu la nak jadi bimboo x suke dok diam2 suda ...

Adiosss... :)

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

11 comments:

  1. biaq p kat depa .Depa jeles sebenaqnya..sebab awak ada blog.depa tak ada blog..
    teruskan menulis apa yang kita rasa sudah..kalau depa baca komen ni..hai..kalau tak suka jgn tengok yer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la fida yang x paham x suka tapi dok tengok jugak ..

      Padam
  2. hai kak eyta!! :) dulu pun ina pernah kene macam ni time ina first2 jadi blogger dulu. even kawan ina sendiri tak suka ina. tp tak pe lah kak eyta. pengalaman mendewasakan kita kan. yg penting kita buat benda yg kita happy nak buat. pedulikan apa orang kata ye ;))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi sabrina :) tol2 akak pon pk cam ina jugak kite buat apa yang kita rasa nak buat kan..thanks ina share pengalaman :)

      Padam
  3. Assalamualaikum Masita Eyta,

    Jangan peduli apa orang kata.. Kalau dengar orang kata sampai bila pun x habis..
    Pedulikan apa orang kata sebaliknya kita fikir perasaan kita dulu.. ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam LZ, thanks for the advice :)

      Padam
  4. betu;.. takkan ada orang yang memang semua sukakan kita.. abaikan je yang mana tak patut tu..

    selamat pagi ~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat pagi siti.. betul2 kalau semua sukakan kite pelik jugak nanti kan hehehe :p

      Padam
  5. biarkan apa orang kata yang penting kita tak kacau orang kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu mama walaupon hakikat nya hati ni sakit hehehe :p

      Padam
  6. biarkan apa orang kata yang penting kita tak kacau orang kan...

    BalasPadam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)