Khamis, 10 Disember 2015

GP???

GP @ gila pangkat..mesti ada orang yang macam ni kat tempat kerja korang kan???, so sama la macam aku,aku x paham dengan sorang  mamat ni memang GP or die bodo', pangkat kat office CM under sales department ,nama pon dalam chart under sales department tapi feeling2 macam dia GM kat office.

Keputusan semua dia nak buat hello tempoh untuk ko jadi GM sementara da habis tau  & pihak management baru tak ada pulak bagi black & white cakap ko masih jadi GM.Berlagak kemain kalau cakap semua boleh buat,depan orang bukan main soft spoken bercakap dear2 x kan tinggal la dari mulut ko.

Tapi hakikat ko la orang yang tikam belakang orang lain, kena ingat beb kalau setakat dapat pangkat dengan cara mengampu memang x lama la ko . Cuba la berdiri dengan usaha sendiri .Semoga ko dapat hidayah la yep.

Meluat dengan orang yang feeling2 bagus hakikat bodoh sombong yang tak tahan ada pulak kaki ikut tu..dunia..dunia....

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

10 comments:

  1. yup setuju..dekat opis Fida ni pun banyak perangai macam tu...cakap memang nak tinggi bila bab komputer dan taip bahasa inggerish..baru cari kita..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tension kan dengan orang macam ni..kalau x menyusahkan kita & x melibatkan kerja kita takpe ..

      Padam
  2. rmai org mcm tu skrg ni..smua nk kejap pangkat

    BalasPadam
    Balasan
    1. najwa betul2..keje macam hampeh tapi mengipas no 1.. huhuhu..

      Padam
  3. biasalah manusia ni memang bermacam2 perangainya kan..mana2 pun sama rasanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulaa sis nak buat macam mana nak tak nak kena hadap jugak

      Padam
  4. sabarlah.. mungkin dia tak sedar perangai dia buat orang tak senang

    BalasPadam
    Balasan
    1. terpksa sabar je la ni jawapnya huhu

      Padam
  5. kami gelar 'gipang' untuk orang-orang jenis nak kaut semua benda or even orang yang takda jawatan tapi masih belagak ketua . huhu

    The Talking Diary

    BalasPadam
    Balasan
    1. gipang eh ..ok gak tu lepas ni ley tukar gipang tuk orng2 cmni

      Padam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)