Rabu, 23 Disember 2015

Teringin Nak buat Giveaway Tapi...

Selamat Pagi Uols

Teringin sangat nak buat giveaway tapi tak reti hahaha..ada tak yang sudi bagi cadangan macam mana nak buat giveaway ni.

Macammana nak buat banner ,macammana nak buat link html,macamana nak dapatkan sponser?
Mintak tolong bagi tunjuk ajar ye pada otai2 bloger's tersayang semua.


Esok cuti Jumaat pon cuti yehaaa..tetiba hahaha :p


About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

10 comments:

  1. boleh email blogger yg u rasa nak dia jd sponsor if dia kelapangan nak jd sponsor lah.
    then create entri GA tu :)


    jom join GA

    http://ekinrazallibisnes.blogspot.my/2015/11/like-dan-menang-hadiah-misteri-rm1000.html

    BalasPadam
  2. Hi kak masita, datang melawat sini...buat banner pakai application edit gambar pun boleh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi aina thanks ye bg info tu nanti boleh sis try hehe :)

      Padam
  3. Tak pandai nak bagi tips untuk part ni.. apapun goodluck anjurkan giveaway.. =)

    BalasPadam
  4. As salam. Kalau nak buat giveaway, abam kie sudi jd sponsor.. abam kie baru je jd sponsor untuk segmen giveaway topup oleh cik akak... Thanks.

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks abam kie,kalau jadi nanti saya email abam kie ok :)

      Padam
  5. jika sudah buat nnnt GA...beritahu kat keladi ya...www.keladionline.com.....saya follow blog ini...jika sudi jom follow blog saya..terima kasih daun keladi..hanya tuhan yang mmpu mmmblas

    BalasPadam
    Balasan
    1. okiess keladi menurut perintah hehehe..done follow back :)

      Padam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)