Khamis, 21 April 2016

" FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN ".



This Time nak join je mana2 GiveAway , nak wat GiveAway macam ritu macam x banyak sangat smbutan huhuhu... :(

Jadi ini kali aku join sume GA hahahha...gile tamak pulak kan...sebenarnya mencuba nasib biase payah nak menang aku ni .. :)

Jom kite memeriahkan Miss Orange nye GiveAway ni

Syarat2 die sile tekan ni ye uols  Miss Oren

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

4 comments:

  1. Moga berjaya tau...in sha Allah ada rezeki tu...amin...

    BalasPadam
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi Hani...good luck tuk Hani ..okies2 ti saya join ye :)

      Padam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)