Isnin, 18 April 2016

Short Vacation at Pantai Puteri Melaka


Sabtu 16 April 2016,

Tetiba en hubby wat plan mengejut ajak pi melaka, gerak jumaat malam kul 9pm sampai melaka kul 11 lebih, tido kat rumah kakak aku untung ada kakak kt melaka save budget hehehe..

Petang sabtu melepak kat pantai puteri bawak si kecik Umar main air kemain seronok lagi die,mula2 takut hehee..

Terkonang pulak masa honeymoon kt hotel Puteri ni.. :p


Ahad pagi kul 1pm kitaorang da gerak balik. Next vacation Legoland yippieee.... x sbr nak pi 
lalalala...





seluar abah basah macam terkencing dalam seluar hahaha 











muka anak ibu yang teruje men air laut 

About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

4 comments:

  1. aida ni org melaka, lom pernah lagi picnik sini, eyta :)
    one sweet day pasti nak dtg sini.
    baru ler nama org melaka ekk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. laaa ye ke ? melaka kat mana tu aida..eyta sllu dtg melka tau coz kakak ada kat paya rumput.. pantai ni dalam 10 minit je dari rumah kakak eyta ni..

      suke pi sini coz pasar malam die tapi kali ni x sempt nak pi sbb husband ajk lik awl huhuhu..kalau eyta ke sana ley jumpa :)

      Padam
  2. kdg2 vacation yg x well plan tu yg tiba2 jadi seronak & fun kan..
    hihii

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul sgt tu , yg plan tu x pernah menjadi hehehe :p

      Padam

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)