Rabu, 4 Mei 2016

Tetiba huhuhu

Selamat Petang Uols,

Tetiba nak mengupdate pulak petang ni hehehe, blog aku ni x lah segah blogger2 lain, blog ni dibuat pon tuk suka2 je saja nak share story padahal bukan retis pon kan hahahha..Bila tengok blog orang lain beshnye la coz cantik2 je...yang aku hadooo??hahahaha

Yang selebihnya aku suke join contest yang kalakar de sorang sis tu komen , dik blog ni memang tuk join contest je ke, sebenarnya xde la sebab nak join contest jew tapi disebabkan x ada story yang nak di share tu yang kejenye menjoin contents jew...hahaha..

Kalau ada rakan2 blogger yang memerlukan sponsor untuk GiveAway or Contest sile contact aku ye, aku nak jd sponsor tapi hadiah tu ikut kemampuan aku la jangan mengharap yang besar2 hehehe .

Ok la stop sini dulu, Adioosssss...


About Masita Eyta

Blogger

I Do My Own Thing And I belive What I Do Is The right Thing

0 comments:

Catat Ulasan

Assalammualaikum
kalau rajin silalah komen...nanti saya blogwalking ok :)